23.3.05

Supergans: fraai en eigenzinnig


LEES HET COMMENTAAR OP DEZE POSTING... Paul.

Vandaag ontdekte ik een mooie Nederlandstalige weblog van Supergans. Ik heb 'm direct aan mijn favorieten toegevoegd - het lijkt erop dat we wat gedeelde interesses hebben. Houd die site in de gaten - ziet er fraai en eigenzinnig uit!

5 comments:

Anonymous said...

Hee Paul!
Supergans: fraai maar ook heeeeel erg eigenzinnig...
Of ik mis ergens iets, òf deze site nodigt uit tot het bekijken van schunnige plaatjes.
Voor dames die een bezig zijn met her-orientatie op de arbeidsmarkt wellicht een eye-opener. Maar er wordt veel meer geopend dan ogen.
Jou kennende kan dit toch allemaal niet de bedoeling zijn.
Het lijkt wel mooi: een verhaal over Pasen enzo. Bijna had ik m'n kinderen op de site geattendeerd.
Maar als ze dan gaan doorscrollen, komen ze terecht waar ik ze niet wil hebben. Ik heb n.l. geen filternet zoals jij.
Eraf halen dus, die site. Lijkt mij.

Fijne Paasdagen!
Ik hoor wel.

C

Paul said...

Hallo C
Ik ben in gesprek met Supergans en heb op dit moment (nog) geen reden om te twijfelen aan zijn goede bedoelingen. Ik ga hem wel vragen waarom hij lijkt te linken naar sites met 'zinneprikkelende' plaatjes / praatjes (met mijn hand op mijn hart kan ik je meedelen dat ik niet op alle links van zijn site geklikt heb, ik ga banale onderwerpen zoveel mogelijk uit de weg, niet omdat ik er totaal geen belangstelling voor heb, maar omdat ik mezelf liever in bescherming neem). Bedankt voor je oplettendheid en kijk ook af en toe of Supergans hier op jouw commentaar en bedenkingen reageert - ik zal hem vragen uitleg te geven. Groeten en jij ook goede Paasdagen toegewenst! Paul

Anonymous said...

Beste C,

Ik ben inderdaad geattendeerd op jouw reactie door Paul en wil hierop graag antwoorden.

Allereerst vind ik ook niet dat je je kinderen hoeft te wijzen op Supergans.nl. De site is gericht op volwassenen en denk niet dat kinderen hier veel te zoeken hebben.

Jouw opmerking dat Supergans.nl bezoekers uitnodigt tot het bekijken van schunnige plaatjes kan ik helaas niet plaatsen. Met het plaatsen van seksueel getinte plaatjes zou ik juist veel meer bezoekers kunnen binnenhalen, maar ik heb er vanwege redenen die duidelijk mogen zijn gekozen om dit niet te doen.

Kun je misschien exacter aangeven over welk onderdeel/welke post je het hebt? Ik denk namelijk dat hier een misverstand is.

Met vriendelijke groet,

Supergans

Anonymous said...

Ik heb nog even goed door de site heen gebladerd en misschien bedoel je één van de volgende twee posts:

"Lindsay Lohan call to Paris Hilton"
Het gaat hier om een audio-fragment die inderdaad begint met wat lijkt op een seksgesprek. Na een halve minuut afspelen, begint er echter een kerel keihard te schreeuwen, waardoor de luisteraar zich kapot schrikt (is in de bedoeling)

"Boobs Flash"
In het gelinkte filmpje is géén stukje vrouwelijk bloot te bekennen. Ook hier is sprake van een grap

Paul said...

Dit waren in ieder geval ook de twee onderwerpen die bij mij wat vraagtekens opriepen. Ik heb er verder niet op geklikt, omdat ik dergelijke onderwerpen persoonlijk uit de weg wil gaan. De geest is wel gewillig, maar het vlees is zwak - dat zal niet voor ieder mens in dezelfde mate gelden, maar je kunt maar beter voorzichtig zijn. Supergans, als je kijkt naar de zoekwoorden waarmee mensen op jouw site terechtkomen, dan zie je dat jouw lokaas in ieder geval wel goed werkt. Maar pas op dat je mensen niet onbedoeld de verkeerde kant op stuurt (al blijft iedereen zelf verantwoordelijk voor zijn/haar surfgedrag). Ik ga er van uit dat je alleen maar goede bedoelingen hebt, hoor! Groeten, Paul