2.4.05

André Troost in Boekenwijzer

André Troost is morgen en volgende week zondag 10 april te beluisteren in radioprogramma Boekenwijzer van de EO. Hij spreekt met presentator Arie Verhoef over zijn boek Praten met Prediker. Eerder was Troost te gast bij Andries Knevel - klik hier om meer te lezen en/of dit boeiende gesprek te beluisteren.

Voor de site van boekenwijzer kun je hier klikken. Via internet luisteren naar de uitzending kan ook (bijvoorbeeld wanneer je in het buitenland zit!). Om on-line naar 747 AM te kunnen luisteren moet je hier klikken.

Uitzendingen: radio 747 AM, 22.35 uur.



NB Door de grote belangstelling moet het boek nu al - 2 maanden na introductie - worden herdrukt!

Lees ook mijn posting van 20 maart 2005!

Overgenomen van de 747 AM site:
22:37 - 23:00Boekenwijzer (EO)Praten met Prediker (1). Ds. Andre F. Troost gaat graag in gesprek met schrijvers van bijbelboeken. Dat blijkt als je zijn bibliografie bekijkt. In zijn boek Morgen zal het Pasen zijn is hij in gesprek met Job over het lijden. In Ik, Tertius is dominee Troost in gesprek met de secretaris van Paulus. En in zijn jongste boek gaat Troost in gesprek met de Prediker. In deze en de komende aflevering van Boekenwijzer praat Arie Verhoef met Andre F. Troost over Praten met Prediker (Ark Boeken).

No comments: