21.2.05

MeeMetManuel


Weblog Manuel Venderbos

Jaren geleden had je maar één jong gezicht bij de EO en dat was Jan van den Bosch. Dat kan natuurlijk niet meer anno 2005, dus nu heeft men Venderbos (klinkt al veel moderner) en nog een paar andere jonge presentatoren.

Manuel Venderbos is de jongen met het sikje die samen met Herman, Rebecca en Margje het televisieprogramma Blinq presenteert. Een BlinqBink dus.

Ik kwam via deze site met handige informatie over online radio (aanrader!) op Manuels weblog. Wel grappig: de EO- DJ/VJ blijkt fan te zijn van Hans Teeuwen en Javier Guzman (zou je niet verwachten) en heeft op zijn weblog plaats ingeruimd voor een Mediteringhoekje (verzin het maar) en een Christenhonden-verkiezing...

Bij nadere bestudering blijk je aan deze voorwaarden te moeten voldoen om je viervoeter als christenhond van de maand in het zonnetje te kunnen zetten:

1 de baas van de hond moet christen zijn
2 een hond met een bijzonder verhaal maakt meer kans
3 een duidelijke digitale afbeelding van de hond (eventueel met baas) is verplicht


Wij hebben alleen een hoogbejaarde poes en komen dus niet in aanmerking voor deze verkiezing. Bovendien vermoed ik dat onze Mina ongelovig is. Ik zie haar tenminste nooit bidden voor het eten en ze maakt altijd een heidense bende van haar bak. Omdat wij zelf zo christelijk zijn mag ze toch bij ons blijven wonen.

No comments: